Kruiden en specerijen die onmisbaar zijn in ieder restaurant

Nu de horecasector langzaam weer opengaat, kijken we ernaar uit dat de horeca weer volop aan het koken slaat! In een tijd van onzekerheid moeten restaurants er zeker van zijn dat ze met hun spijs- en drankenmenu’s verder gaan dan hun neus lang is en zich onderscheiden om terugkerende klanten te winnen. Bulkkruiden en -specerijen zijn een geweldige manier om uw menu die authentieke smaak te geven, en uw klanten iets nieuws en spannends te brengen om te proberen na een nogal eentonig jaar!

Authentieke smaken

In uw restaurant of keuken zijn bulkkruiden en -specerijen een absolute must. Binnen de branche zijn er zo veel restaurants die een zeer vergelijkbare keuken aanbieden. Het zijn de kleine details die soms het meeste verschil kunnen maken. Als je bijvoorbeeld 3 verschillende kip tikka masala’s op een bord zou zetten, zouden ze er waarschijnlijk hetzelfde uitzien, maar mogelijk toch heel anders smaken. Dat heeft alles te maken met de kwaliteit van de gebruikte specerijen.

Met meer dan 40 verschillende keukens in de wereld, is het belangrijk dat je gerechten authentiek smaken naar hun oorsprong. Mensen eten Aziatisch voedsel voor de pittige frisheid en zoetzure specerijen, Mexicaans voor de rijkdom en aardse specerijen: bedenk welke kwaliteiten en bijzonderheden u van uw gerechten verlangt en creƫer ze door middel van kruiden, specerijen en smaakmakers.

Tip: https://www.naturalspices.nl/kruiden-specerijen

Eten beter laten smaken

Onthoud dat de belangrijkste reden waarom mensen terugkomen naar een restaurant, de kwaliteit van het eten is. Een echt goede maaltijd verwarmt het hart, brengt mensen samen en nodigt uiteindelijk mensen uit om terug te komen naar een etablissement. Goede service en een vriendelijke sfeer helpen zeker ook, maar als je eenmaal die reputatie van onovertroffen eten en authentieke keuken hebt, zal dat in de toekomst alleen maar in je voordeel spelen.

Waarom in bulk inkopen?

Als je serieus bent over kruiden, is het kopen van kruiden en specerijen in bulk absoluut essentieel in de restaurantbranche. Het is niet alleen veel voordeliger, maar het garandeert ook dat uw kruiden, specerijen en kruiderijen op tijd geleverd worden. Weten hoeveel u precies in voorraad hebt of nog zult krijgen is van het grootste belang voor een succesvol menu.

Uitgelicht: Gember Gemalen Djahe | Specerij Djahe Poeder

Must Haves

Als kruiden en specerijen in bulk nieuw voor u zijn, of als u uw assortiment wilt uitbreiden, kunnen wij u helpen de perfecte smaak te vinden. Hier zijn onze top 5 must haves om elk bord om te toveren in iets onweerstaanbaars!

Cajun Seasoning: een prachtige samenwerking van koriander, gember, peper, chilipeper, paprika, ui, kardemom, nootmuskaat, kaneel, dit is een must have in de keuken van elke chef-kok. Handig om vlees mee op smaak te brengen en eten die extra kick te geven!

Crushed Chili / Chili Poeder: Perfect om dingen snel op te peppen! Het is een geweldige specerij om te gebruiken in een breed scala van gerechten.

Italiaanse Gemengde Kruiden: Heerlijke basilicum, marjolein, oregano, peterselie, tijm, salie – elke chef-kok zou moeten investeren in een potje ‘Herbes Italienne’ voor een authentieke, geurige smaak. Perfect voor pasta en natuurlijk pizza.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.